sitater

"Dogs are not our whole life,
but they make our lives whole"
-Roger Caras
"Love everybody, but NEVER sell your sword." Paulo Coelho


Gråmanns Sif

Kalle navn : Sif
Kennel: http://www.gramanns.se/
Født: 13/7-2014
Mål: konkurransehund
Kjønn: tispe.
Stamtavle navn: Gråmanns Sif.
Oppdretter Kennel Gråmanns ved Thorvald Steinsson.
Reg nr. SE 48168/2014.
Pels: kort hår.
Far: Quintus Eqidius og mor Gråmanns Arga.

Gråmanns Sif er en schæfertispe som skal bli min nye konkurransehund, siden Joy har fått ryggskade som gjør at hun ikke kan være aktiv konkurransehund. Jeg håper Joy med tiden kan gå litt spor.
Jeg kjente at jeg klarte ikke tanken på og ev. minste Joy og stå uten en schæfer i hus. Valget var ikke spontant, men ble veldig klart at neste hund måtte bli schæfer da Joy ble syk i sommer. Da jeg fikk tips om Sif kontaktet jeg en dyktig schæfer mann og spurte litt om linjene. Det hørtes bra ut så da ringte jeg oppdretter og besøkte dem.

Sif kommer fra Sverige. Navnet hennes står i mitt hode ikke for Stavanger idrett forening men Sif som betyr vakker på norrønt. Hun er vakker, leken, nysgjerrig og minner meg både om Joy og Buddy i personligheten. Hun har fin av knapp inne og treningsvillig ute. Så blir spennende og håper veldig vi kan få til litt bra konkurranser og kose oss sammen. Det blir også hyggelig for Joy med lillesøster og ser de knytter bånd.

Frøkna skal fortsette der jeg og Joy "sluttet" når hun er klar for det og med det mener jeg at hun skal bli Ipo hund og lydighetshunden min. Jeg håper også å få startet i rallylydighet med frøkna. Da jeg ønsker en hund som jeg kan ha det morsomt med med ulike aktiviteter. Det blir hovedsakelig spor og ipo fokus men vil ikke få tunnelsyn og vil gjerne finne på litt sprell slik som rallylydighet.

Vi skal hvert fall kose oss og ikke stresse med prestasjoner og jage etter gull medaljer. De regner jeg med at kommer med tiden for jeg har lært masse av Joy og Buddy som jeg skal ta med meg videre i opplæringen av Sif. Jeg tror Sif kommer også til og lære meg masse.


Bilde er lånt fra oppdretter.
Stamtavlen hennes hentet fra oppdretteren sin hjemmeside.
En kvikk frøken på tur.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok turen innom bloggen vår og skrev en kommentar :-)))