sitater

"Dogs are not our whole life,
but they make our lives whole"
-Roger Caras
"Love everybody, but NEVER sell your sword." Paulo Coelho


onsdag 7. januar 2015

Lærdom av hver trening?

Ble sittende å filosofere litt for meg selv rundt det spørsmålet etter dagens trening.  Følte mest at jeg var for trøtt og uopplagt til å få til noe særlig samtidig som det var hyggelig å se igjen folk og hadde store forventninger til treningen.

Kjente jeg følte for å klage slik man gjør når man blir negativ,  men hadde egentlig ikke noe å klage på. Nesten så jeg ble litt ja, men Hmm. Kom egentlig ikke på noe. Må man lære noe hver trening eller kan man faktisk trene uten utbytte?  Kjente jeg automatisk inni meg at dette ble motstridende.  Selvfølgelig lærer man noe av alle hundetreninger. Mot argumente jeg inni meg.  ja hva lærte jeg i dag da liksom? 

Jeg skjønte plutselig at jeg må fundere litt.

I mellomtiden må jeg si, stadig lærer jeg Sif å kjenne og føler at hun finner sin plass i familien.  Samtidig plunder jeg voldsomt på utstillingstreningen. Jeg fikk nok mye gratis med Buddy.  Vi gir oss ikke men ser det kan bli spennende valpeshow om vi ikke øver i mellomtiden før neste trening. 
Plutselig er valpeshow der og vil at vi skal føle oss nogenlunde presentable.  Akkurat nå kjenner jeg meg litt utenfor komfortabel.  Ikke fordi jeg ikke har troen,  men ny hund betyr ny partner i ringen.  Vi har begynt en spennende reise sammen.  ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok turen innom bloggen vår og skrev en kommentar :-)))