sitater

"Dogs are not our whole life,
but they make our lives whole"
-Roger Caras
"Love everybody, but NEVER sell your sword." Paulo Coelho


lørdag 3. januar 2015

Lørdags trening 3/1 -15

Dumt jeg ikke har filmet dagens økt med Sif. Må få stativ til video kamera og øve litt så dere får se hvor flink hun er allerede.  Hun er jo fortsatt liten jente i stor kropp. Jeg er veldig fornøyd med konsentrasjon hennes med tanke på alderen. Hun er vims av natur men bare på sjarmerende måte. Fortsatt fokus på lyd, selvom det ble vanskelig for hennes og holde "lyd potten " av når den kuleste rottweiler lekte med sin eier. Personlig er jeg bare glad for sånne forstyrrelser for det er jo slikt man får på konkurranse. Siden man sjelden er alene på konkurranse.  Så måtte være konsekvent,  men samtidig bestemme meg for enkle krav. Rottweilen tok innkalling mens jeg lekte med Sif og det gikk ganske greit.  Hun ble med på leken selvom det var spennende med fremmede artig hund.
Etterhvert ble hun sliten og klarte ikke konsentrere seg da ble det bare stress og hyl og fokus på rottweilen.  Jeg burde nok hatt kortere økt men ingen skade skjedd tok henne bare ut.  For så at vi gikk inn igjen og hvis hun datt ut og ignorere meg. Gikk vi ut og tok time out uten noe mer styr. Da vi kom inn og jeg fikk kontakt ble det full lek før vi løp ut mens hun enda var engasjert i meg, og det vi to drev med sammen.  Måtte jo få positiv avslutning selvom jeg tok litt for lang økt.

Etter en økt med Joy tok jeg rett å slett leke økt med Sif. Pluss lande litt økt etter den intense første økten. Føler jeg begynner å få til bra bytte lek på henne nå og fin lek. Gleder meg til begynne med biteskinn og figurant. 
Koser meg veldig med Sif gjennom at hun gir meg en veldig ro og god følelse. Litt sånn som min kjæreste Buddy ga meg og det er godt tegn. Selvom Sif er aktiv er hun virker det som hun har sosiale antenner om jeg kan forklare det slik. Hun er glad hund som vil samarbeide. 

Joy fikk litt triks satt sammen,  små øve på noe som kunne blitt freestyle show. Nå bare for gøy og leke med tanken. Vet jo at Joy er Joy men koselig å late som om hun kunne fungert på konkurranse.  Så mimret vi litt på dekk markering og hun husket det veldig godt.
Nå er begge to veldig fornøyd med lørdagen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok turen innom bloggen vår og skrev en kommentar :-)))