sitater

"Dogs are not our whole life,
but they make our lives whole"
-Roger Caras
"Love everybody, but NEVER sell your sword." Paulo Coelho


tirsdag 30. desember 2014

30/12-14

I går var vi på Hadeland og vi tok turen i dag også. I går ble det kontakt trening med begge.  Sif fikk litt forstyrrelser og taklet til fint. Jobber mye med å ikke øke lyden på henne,  noe jeg føler går bra. Hun jobber som en helt og prøver så godt hun kan. Hun er fortsatt valp så krever ikke mer enn at hun er samlet og behersket pluss kontakt.  Føler det høres strengt ut, men er snakk om kort stund. Så ble mange godbiter i dag gitt. Bruker tørrfôr hennes.
Jeg  prøver å oppsøke forstyrrelse som jeg sliter med hos Joy, slik som løse hunder, andre hunder og mye som skjer rundt oss. Da jeg merker at jeg er blitt så vant med Joy så må lære meg å ikke tenke så mye på sånt og bare slappe av med Sif.
Joy har blitt litt påvirket av at jeg prøver å legge til rette for hennes nykker, slik som at hun har stor personlig intim sone ifht andre hunder og dårlig avreagering om vi skulle bli forstyrret.  Så Joy og jeg stresser hverandre både opp og vekk. Heldigvis er jeg oppmerksomhet på det.
I dag var Joy i arbeides modus gikk flotte rally lydighet baner med henne.  Hun var til og med ivrig og kjeftet litt verbalt på meg. Hvis hun syns jeg var treig eller gjorde for raske vendinger . Når Joy er sånn blir bare jeg glad, det betyr at hun føler seg trygg og glad. Artig når Joy er små frekk for hun er så lydig av seg at det er bare snakk om noen bjeff.  Håper å få starte rally med henne neste år. Vil gjerne ha det som mål.  Sif har også begynt så smått med noe som kan bli fvf. Akkurat nå er det mest kontakt inkludert et skritt eller to. Må bli kjent med henne for ser innlæringen jeg brukte på Joy og Buddy passer henne ikke, men blir bra allikevel.  Jeg vet om flere veier til "Rom ".

1 kommentar:

  1. Gøy å lese bloggen din, særlig iom jeg ser dere på trening på Eina, Blir motivert, og plukker opp kunnskap som jeg kan ta med meg til min neste valp :)

    ses på nyåret:)

    mvh
    Line

    SvarSlett

Takk for at du tok turen innom bloggen vår og skrev en kommentar :-)))